You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida kâin Garaj alegori iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar muhatara görmez.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıhun üründe yanılma örgülmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve bâtıneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme verimsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişhayır güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Samsun Yüklem, Samsun'da yaşayan ve Samsun ile alakadar haberleri uyma eylemek isteyenler dâhilin bir kaynaktır. şehir, taharri motorları tarafından kolay bulunabilir ve okunabilir şekilde mutasavvertır

Yangın Kapıları tercihe bakarak;  60, 90 ve yangın kapısı 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında muhafaza katkısızlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Kaçış muhtevain kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve başka örgülarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü yanında duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Report this wiki page