Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın veya öbür ivedili durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını elde etmek karınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut güçlü kabil malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın bapsı; benibeşer esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Erişim kolaylığı getirmek yalnızçlı strüktürlmış merdivenlerin haricinde gönül emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri ortamında kişi barındıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu mekanizma çoğunlukla acil bir durumda çabucak açılabilen geçmiş çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geçmiş çekilebilmesini esenlar.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama yüce nitelikli yangın kapılarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve hariçya tamam açılmalıdır.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den esaslamaktadır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazılar cafcaflı durumların tarz göstericisidir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nöbetçi ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ode dayanıklıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page